Tastylemon_1B4A1170_websize.jpg

CAN10. is een werk-/en ontmoetingspunt gelegen in het verzamelgebouw " het Blushuis" op de Triple-O Campus in Breda. Het staat ook bekend als de zakelijke lunchroom van de campus. Door haar eigentijdse uitstraling en de vele mogelijkheden is het de ideale ruimte om te werken, eten, drinken en ook voor events, feesten, borrels en nog veel meer! 

Door de unieke locatie/ruimte is CAN10. de ideale plek voor een veelzijdige invulling. Door de weeks is er overdag de mogelijkheid om er te werken, afspraken in te plannen of zelfs te vergaderen in een vergaderruimte. Let op, de vergaderruimtes moeten vooraf gereserveerd worden. Er is ook de mogelijkheid om de gehele ruimte in de ochtend of in de middag te reserveren. Ideaal voor een bedrijfspresentatie, netwerkbijeenkomst of een andere invulling naar keuze. 

 

Ondertussen kan je genieten van de lekkerste koffie, een heerlijke kop thee of natuurlijk een ander drankje naar wens. Ook is er een ontbijt- en lunchkaart aanwezig om genoeg energie binnen te krijgen. Zo ga je zeker een productieve dag tegemoet!

 

Liever CAN10. boeken voor een eigen event? Dat kan ook!

Op zoek naar een locatie voor jouw netwerkborrel, event, feest of andere leuke activiteit die jij in gedachte hebt? Neem dan contact met ons op en we denken graag mee over een ideale oplossing! 

 

Voor meer informatie of reserveringen, bel ons even op of stuur een mail naar 
info@can10breda.nl!

 

Hopelijk tot snel in CAN10.!

Het CAN10. team

Kom gezellig bij ons langs!

WIJ ZIJN TE VINDEN OP LOOPAFSTAND VAN PRACHTIGE CENTRUM VAN BREDA!

Adres: Reduitlaan 33, 4814 DC Breda

Gratis parkeren aan de voor- en achterzijde van het Blushuis